Svar.

Fyller du i dina ögonbryn med något? Nej, det gör jag ikke!
Vad använder du för smink? Concealer, puder och mascara. Ibland använder jag en ögonpenna(?) och suddar med på ögonlocket också.
Hur får man många läsare till sin blogg? Blogga om det du själv inspireras av och marknadsför din blogg riktigt ordentligt i början, det ger din blogg en fet kick och du vill uppdatera hela tiden vilket ger dig fler besökare.
Är du singel? I'm wild, young and freeeee!!!! Öhhhh...
Hur får du inspirationen när du skriver dina låtar? Jag brukar alltid skriva om något jag själv upplevt eftersom jag tycker det är enklare att uttrycka sina egna känslor i musik. Det brukar oftast börja med en mening som dyker upp i mitt huvud och så kretsar jag kring den meningen hela tiden.
Gör du melodin eller texten först när du skriver låtar och vilket är enklast? Jag börjar alltid med texten och sedan kommer jag på en melodi under skrivandets gång. Det är upp till var och en vad man tycker är lättast, men den varianten funkar bäst för mig i alla fall!
Vad heter du på instagram? heylollo
Hur gammal är du? 17, fyller 18 om två månader!!!!!! woho
Är du en fest eller hemmatjej? Feeest! Med tanke på att jag sällan är hemma, haha.
Kan du länka till din spotifylista? Absoluti, here it is.
Favoritartist? Åh. Finns så många otroooooligt bra artister. Men måste ändå säga Håkan Hellström eftersom hans texter går rakt in i hjärtat varenda gång.
Favoritband? Mumford & Sons, Uraban Cone och The Kooks slår vad som helst!
Vilken affär handlar du mest kläder i? Weekday och Beyond retro.
Var köper du dina flanellskjortor? Second hands eller Carlings.
Godis/chips? Chips.
Vatten/mjölk? Vatten.
Kaffe/te? Kaffe.
Sommar/Vinter? Tycker oftast det är för varmt på sommaren och för kallt på vintern.. knepigt..
Musik/Film? Musik.
Gitarr/Sjunga? Nej vad svår. Nu bryter jag mot reglerna och säger BÅDA.
Byxor/Shorts? Beror på vad det är för årstid hähä.
Maggio/Linnros? Maggio.
Håkan/Kent? Håkan.
Vart bor du? I sveriges kanske mest tråkiga stad, Köping.
Vilken linje går du? Estet!
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv. 
Hur blir det med spotifysläppet? Går lite segt med det som ni kanske märkt, allt pågrund av att jag har så mycket annat på G som tar över tiden, det får helt enkelt skjutas upp lite till!
Vart ligger Brunnsparken i Örebro? Oj, jag är nog inte rätt person att fråga. Har G- i geografi haha. Googla så ska du se att du får fram en vägbeskrivning eller något :-)
Hur länge har du hållit på med musik? Gitarr började med för ungefär 5 år sedan och sjungit har jag gjort sedan jag kunde prata.
Nämn fem saker du faller för hos en kille? 1.Gitarrspelande och sjungande pöjkar. 2.Tatueringar. 3.Sånt där brunt lite halvlångt hår som man kan ruffsa i hur mycket man vill. 4.Personligheten(VIKTIGAST AV ALLT) 5.Klädstilen. 
Vilken studio är det du brukar vara i? Förut var det Streamline, men nu hänger jag mest i min kompis egna studio, ligger också i Västerås.
Kan du göra en vblogg? Förlåt, men det kommer aldrig hända haha.
Fyfan vad grym din pojkvän är på att sjunga! Kan ni inte göra något tillsammans? Och din blogg är grym!!! Vi är inte tillsammans längre, så blir tyvärr inget med det. Tack snälla du :-)
Vad fotar du med för kamera? Nu för tiden fotar jag inte med något annat än min iphone haha, smidigt och bra som attans!
Vad spelar du in dina låtar med? Min Sony-videokamera eller min iphone.
Jag funderar på att bli veggo, är det jobbigt? Nej, verkligen inte! Det finns massvis att äta även som vegetarian. Fast det är ju i och för sig upp till var och en om man tycker det är jobbigt eller inte. Med tanke på att jag aldrig riktigt varit speciellt förtjust i kött och sånt så var det väldigt lätt för mig, men är du en köttälskare kanske det inte är världens enklaste, men vill man, kan man.
Vad tycker du om Rihanna? Kan du inte göra en cover på någon av hennes låtar? Hmm inte riktigt min smak faktiskt, men hon är riktigt grym! Det kan jag kanske göra :-)
Avgudar din blogg och din röst! Tar också studenten i vår, ska du på studentkryssning, isåfall vilket datum? Åhh. Tack, vad glad jag blir! Nemen vad skoj, jag åker i slutet av Februari, den 26 tror jag det är!
Vilken låt lyssnar du på NU? DENNA.
Ska du uppträda på Xfactor? Nepp! Jag sökte aldrig dit i år :)
Hur många gitarrer har du och var köpte du den där gitarren med hål formade som löv på sidorna? Fem stycken tror jag. Den är köpt på thomann.de!
Hej! Jag är ett stort fan av dina egna låtar och framförallt din underbara röst! Jag undrar om jag skulle kunna få göra en cover på Ung Och Dum? Vilka ackord är det? Kram! Ånej vad jag blir glad!!! Tack så hemskt mycket och det får du mer än gärna göra. Det är G D C i verserna och G E AM C i refrängen. Kram på dig :-)
Du hade ett par jeansshorts på dig på en bild för ett tag sedan där du hade en röd tröja till tror jag. Vart har du köpt shortsen? Det var ett par jeans som jag fyndade på Myrorna som jag sedan mixtrade om till ett par shorts!
Kan du göra en cover på Melissa Horn - Innan jag kände dig? Det ska jag kunna ordna! :)
Om man vill kontakta dig via mail, vart vänder man sig då? lollohsblogg@hotmail.com är min kontaktmail via bloggen.

Svarar på resten senare!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0